Tilmeld dit barn

Herunder findes indmeldelsesblanket til Poulstrup Friskole og Poulstrup Børnehus. Blanketen udskrives, udfyldes og afleveres på kontoret på Poulstrup Friskole og Børnehus.

 

 

OBS: Børn, der bliver meldt ind i Børnehuset, skal ligeledes skrives op til Friskolen, hvis de vil være sikker på at have en plads.

Vi har søskendegaranti, hvilket betyder, at søskende til elever på friskolen er garanteret en plads, når de selv skal starte i skole.

 

Indmeldelsesblanket Poulstrup Friskole

 

Indmeldelsesblanket Poulstrup Børnehus

Børnehuset

Poulstrup Børnehus starter op den 1. august 2015. Vi overtager bygningerne på Poulstrup Skolevej 1-3, den 31. juli.

Vi får til huse i den bygning der i dag indeholder den kommunale vuggestue og børnehave på Vrejlev-Hæstrup Skole. Børnehuset er tæt placeret på eleverne i Poulstrup Friskole, men har alligevel sit helt eget univers. Placeringen på skolen, ser vi som en kæmpe fordel, fordi et barn i trygge rammer lærer at omgås store og små og på den måde får en nem og glidende start ind i skolelivet.

 

Vi arbejder for at skabe trygge og overskuelig omgivelser med nærvær og trivsel, hvor vi lægger vægt på, at børnene elsker at være, lege og lære. Det bedste alternativ til de store institutioner, hvor der vil være masser af plads, højt til loftet og masser af natur lige uden for døren. Der er i skrivende stund 38 børn tilmeldt børnehuset, og der er stadig ledige pladser. I kan tilmelde Jeres barn her. Hvis Jeres barn er tilmeldt, vil I modtage en mail så snart vi har vores administrationsprogram oppe at køre, hvilket forventes at være omkring 1. juni.

 

Bestyrelsen har det overordnede ansvar for Børnehuset. Der skal vælges et forældre råd til Børnehuset, når vi kommer i gang. Kristian Bertelsen der er ansat som skoleleder, vil også have det daglige ansvar for Børnehuset. Derudover skal der ansættes en afdelingsleder, pædagoger og medhjælpere. Det arbejde er vi i fuld gang med at forberede, og vi vil slå stillingen som afdelingsleder op omkring 1. maj.

 

Vi glæder os til det videre arbejde med at skabe, det bedste Børnehus for børnene og Jer forældre. Hvis I har idéer eller spørgsmål er i meget velkommen til at kontakte udvalget.

 

 

 

Poulstrup Skolevej 1-3 | Poulstrup | 9760 Vrå | 71997103 | info@poulstrupfri.net